Toegangskaarten kopen

Voor het bezoeken van wedstrijden van FC Twente heb je een SeizoenClubcard of Clubcard nodig. Je hebt een account op kaartverkoop.fctwente.nl die gekoppeld is aan je bij FC Twente bekende e-mail. Met je e-mail adres en wachtwoord kun je inloggen op je account en kaarten kopen.

Prijzen en vakken

De toegangsprijzen zijn per wedstrijd te vinden in het kaartverkoop bericht op de website. Bekijk hiervoor het wedstrijdoverzicht op fctwente.nl/ticketing.

Groepen & verenigingen

Wil je met je amateurvereniging of vriendengroep een thuiswedstrijd van FC Twente bezoeken? Dat kán, we bieden groepen vanaf 15 personen namelijk korting op toegangskaarten. Kijk voor de mogelijkheden op fctwente.nl/verenigingsactie

Korting voor jeugd, 65+, Kidsclub & Young Reds

Jeugd tot en met 16 jaar en 65-plussers kunnen gebruik maken van korting op wedstrijdkaarten voor de thuiswedstrijden. De kortingsprijs geldt alleen voor 65-plussers geboren voor 1 juli 1950 of voor de jeugd geboren na 1 juli 1999. Leden van de Kidsclub en Young Reds kunnen al vanaf € 10,- toegangskaarten kopen.

Bereikbaarheid stadion De Grolsch Veste

Het stadion is eenvoudig bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of de auto. We adviseren al onze supporters om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Meer informatie met betrekking tot de bereikbaarheid van het stadion staat op ‘Hoe kom ik bij De Grolsch Veste’.

In en om het stadion

Praktische informatie met betrekking tot de toegang tot het stadion, de ingangen, het liftgebruik, toiletten en de eet- en drinkgelegenheden staat op ‘In en om De Grolsch Veste’.

Huishoudelijk reglement & algemene voorwaarden

Voor het bezoeken van een thuiswedstrijd van FC Twente zijn het huishoudelijk reglement en de algemene voorwaarden van toepassing.