“Samen zijn we FC Twente en samen staan we achter de club.”. Deze SeizoenClubcardhouders zijn er ook komend seizoen weer bij. “Omdat FC Twente van ons allemaal is”, “het in je bloed zit” en “omdat we er juist nu achter moeten blijven staan”.

 

 

Sta jij komend seizoen ook achter FC Twente?

Steun dan de club en bestel nu een SeizoenClubcard 2015-2016. Je kunt direct online je stoel voor komend seizoen uitzoeken en bestellen op kaartverkoop.fctwente.nl of je aanmelden voor één van de twee “uitzoek”-avonden in De Grolsch Veste.

Iedereen die voor seizoen 2015-2016 een SCC koopt krijgt een gratis Jubileumcadeau en € 20,- korting op het Jubileumshirt.

buttons_zoek_je_stoel_uitbuttons_meld_je_aan

 

Prijzen SeizoenClubcard, korting voor Kidsclub, Jeugd en 65+

Normale SeizoenClubcards zijn vanaf € 232,50 verkrijgbaar. Ben je lid van de Kidsclub, jonger dan 16 jaar of 65+ dan kun je tot 40% korting krijgen op een SeizoenClubcard voor álle thuiswedstrijden van FC Twente.

Bij de normale SeizoenClubcards hanteren we per vak verschillende prijzen. Kijk voor alle prijzen op kaartverkoop.fctwente.nl, selecteer een vak en zie direct wat de prijs is.

 

Wil je komend seizoen in Vak-P zitten?

Voor Vak-P hanteren wij een speciale wachtlijst. Wil jij komend seizoen ook in Vak-P zitten? Meld je dan aan op de wachtlijst.

 

Heb je al een SCC? Deel deze pagina en win!

Samen zijn we FC Twente en daarom vragen we je als SCC-houder om ons te helpen bij het werven van nieuwe SCC-houders. Dat kan heel simpel door deze link te delen op social media met #samenfctwente.

Als je deze pagina deelt met #samenfctwente maak je direct kans op één van de vier skyboxarrangementen voor vier personen! Daarnaast geven we nog 10x een VIP-arrangement weg. De prijswinnaars worden tijdens de Open Dag bekend gemaakt en ontvangen persoonlijk bericht.

 

Deel deze pagina via de Twitter of Facebook buttons hieronder!pijl