We gaan weer voetballen! We beginnen seizoen 2015-2016 op zondag 9 augustus in Groningen en op zaterdag 15 augustus staat de eerste thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Heb jij er ook zin in? Met een SeizoenClubcard ben je verzekerd van je vaste stoel in De Grolsch Veste en bezoek je 6 wedstrijden gratis!

 

Sta jij komend seizoen ook achter FC Twente?

Steun de club en bestel nu een SeizoenClubcard 2015-2016. Je kunt direct online je stoel voor komend seizoen uitzoeken op kaartverkoop.fctwente.nl of je aanmelden om zelf je stoel uit te zoeken in De Grolsch Veste.

Iedereen die voor seizoen 2015-2016 een SCC koopt krijgt een gratis Jubileumcadeau en 10% korting in de Fanstore.

Kies je plek uit in de rood gekleurde vakken in de plattegrond. Ook zijn er voldoende plaatsen naast elkaar beschikbaar.

buttons_zoek_je_stoel_uitbuttons_meld_je_aan

DGV

 

Prijzen SeizoenClubcard, korting voor Kidsclub, Jeugd en 65+

Normale SeizoenClubcards zijn vanaf € 232,50 verkrijgbaar. Ben je lid van de Kidsclub, jonger dan 16 jaar of 65+ dan kun je tot 40% korting krijgen op een SeizoenClubcard voor álle thuiswedstrijden van FC Twente.

Bij de normale SeizoenClubcards hanteren we per vak verschillende prijzen. Kijk voor alle prijzen op kaartverkoop.fctwente.nl, selecteer een vak en zie direct wat de prijs is.

 

Wil je komend seizoen in Vak-P zitten?

Voor Vak-P hanteren wij een speciale wachtlijst. Wil jij komend seizoen ook in Vak-P zitten? Meld je dan aan op de wachtlijst.

 

Heb je al een SCC? Deel deze pagina en win!

Samen zijn we FC Twente en daarom vragen we je als SCC-houder om ons te helpen bij het werven van nieuwe SCC-houders. Dat kan heel simpel door deze link te delen op social media met #samenfctwente.

Als je deze pagina deelt met #samenfctwente maak je direct kans op één van de vier skyboxarrangementen voor vier personen! Daarnaast geven we nog 10x een VIP-arrangement weg.

 

Deel deze pagina via de Twitter of Facebook buttons hieronder!pijl