7339
Wil je naar een wedstrijd van FC Twente?
Wil je naar een
wedstrijd van
FC Twente?

 

Jij als Kidsclublid kunt regelmatig profiteren van leuke kaartenacties!
Met deze kaartenactie kun je voordelig samen met een ouder/vriend/vriendin naar een wedstrijd van FC Twente. Het is dan mogelijk om 1 kaart met korting voor jezelf te kopen per lidmaatschap. Jouw mede supporter betaalt het reguliere tarief.
De prijzen per wedstrijd staan hieronder weergegeven.

Hoe bestel ik kaarten van de kaartenactie?
De snelste manier om aan kaarten te komen, is via de online kaartverkoop van FC Twente. Het is ook mogelijk om bij de balie van Service & Ticketing kaarten te verkrijgen.

Nieuw: Je feestje vieren bij een thuiswedstrijd van FC Twente!
Vier samen met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes jouw kinderfeestje bij een thuiswedstrijd van FC Twente. Klik voor meer informatie op:

Beschikbare wedstrijden

FC Twente – FC Utrecht

Zondag 17 september speelt FC Twente de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De wedstrijd begint om 14.30 uur in De Grolsch Veste. Kaarten voor Kidsclubleden kosten € 10,- in de vakken 124, 125, 126, 320 en 321. Volwassenen kunnen een kaartje kopen vanaf € 22,50. Klik hier om kaarten te kopen voor FC Twente – FC Utrecht.

Bestellen-300x70

 

FC Twente – Heracles Almelo

Vrijdag 29 september speelt FC Twente de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De wedstrijd begint om 20.00 uur in De Grolsch Veste. Kaarten voor Kidsclubleden kosten € 10,- in de vakken 124, 125, 126, 320 en 321. Volwassenen kunnen een kaartje kopen vanaf € 22,50. Klik hier om kaarten te kopen voor FC Twente – Heracles Almelo.

 

Bestellen-300x70

Kaarten kopen via online kaartverkoop

 

 

 

Al in bezit van een account?printscreen1

Indien je als ouder of begeleider al in bezit bent van een account, is het mogelijk om de Kidsclubcard standaard aan dat account toe te voegen, waardoor het voor jou ook mogelijk is om gebruik te maken van de ouder-kindkaart acties. Doe dit door in te loggen met jouw gegevens, de optie Kaarten in beheer te selecteren (zie afbeelding) en de SeizoenClubcard toe te voegen. Let op: het blijvend toevoegen van een Kidsclubcard kan op slechts 1 account.

Een nieuw account aanmaken?

Heb je nog geen account en wil je kaarten kopen? Dan dien je eerst een account aan te maken.

Ga naar kaartverkoop.fctwente.nlafbeelding voor OT pagina - CC_barcode

Maak een account aan door je te registreren. Hiervoor heb je nodig de 24 cijfers van de barcode die vermeld staan onderaan je Kidsclub Clubcard.

Volg verder de instructies op.

Hoe bestel ik kaarten?

Stap 1: Ga naar kaartverkoop.fctwente.nl en log in met jouw account.

dropout

Stap 2: Selecteer via het wedstrijdoverzicht de wedstrijd waarvoor je kaarten wilt aanschaffen en klik op bestellen.

Stap 3: Door te klikken op de “i” achter het woord “prijzen” links bovenaan de pagina, verschijnt een prijsoverzicht. Hierop is te zien in welke vakken ouder-kindkaarten te koop zijn.

Stap 4: Ga naar “vak”, klik op de pijl en selecteer vervolgens het gewenste vak (zie afbeelding).

Stap 5: Vul het aantal kaarten dat je wilt aanschaffen in en let hierbij op het onderscheid tussen “begeleider Kidsclub/Young Reds” en “lid Kidsclub/Young Reds”.afbeelding voor OT pagina - lid of begeleider Kidsclub of Young Reds

Stap 6: Vervolgens worden er plaatsen in het stadion voorgesteld. Indien je graag andere stoelen wenst, kun je deze wijzigen door te klikken op “stoelkeuze wijzigen”. 
Er verschijnt een overzicht van het vak. De rode stippen zijn jouw stoelen. Je kunt deze deselecteren door er op te klikken en vervolgens kun je andere stoelen selecteren. Let op:  de verdeling tussen het aantal kaarten voor een ouder/begeleider en lid Kidsclub/Young Reds kan nu gewijzigd zijn. Pas dit aan door te klikken op het rode pijltje onder de categorie (zie afbeelding).    

Stap 7: Indien je akkoord bent met de stoelkeuze, kom je in de “winkelwagen”. Controleer je aankoop en doorloop vervolgens het betalingsproces. Zodra dit succesvol is afgerond, ontvang je de kaarten per e-mail.

Stap 8: Print de e-tickets uit en neem ze mee naar de wedstrijd. Vergeet niet om ook je Kidclub Clubcard mee te nemen!

Veel plezier gewenst!

 

Kaarten kopen via balie

Op vertoon van jouw Kidsclub Clubcard kun je kindkaarten kopen bij de balie van Service & Ticketing. Deze bevindt zich in de Fanstore van FC Twente in De Grolsch Veste. De openingstijden zijn als volgt:

maandag13.00 uur – 17:00 uur
dinsdag11.00 uur – 17:00 uur
woensdag11.00 uur – 17:00 uur
donderdag11.00 uur – 17:00 uur
vrijdag11.00 uur – 17:00 uur
zaterdag11.00 uur – 17:00 uur

 

Let op: op wedstrijddagen is de balie in de Fanstore gesloten. Kaarten zijn dan te koop bij de Supporters Service Unit aan de spoorzijde van het stadion.

Service & Ticketing is op werkdagen telefonisch bereikbaar via 053-852 5525, behalve tussen 12.00 uur en 12.30 uur.

Veel plezier gewenst!