7339

YES! FC Twente komt naar jou toe!

De FC Twente Kidsclub trainersĀ  bezoeken wekelijks vele basisscholen in zowel Overijssel, Gelderland en Drenthe om er samen met jou en je klasgenootjes een sportieve, leuke en leerzame ochtend van te maken.meisje

Wat gaan we doen?

Weet jij waarom het zo belangrijk is om een boterham te eten voordat jij naar school gaat? Of waarom sporten zo goed voor je is?

De FC Twente Kidsclub trainers vertellen jou in het kort hoe je gezond moet leven en waarom dat zo belangrijk voor je is, maar natuurlijk krijgen jullie van de FC Twente Kidsclub trainers ook een super gave voetbal clinic!

Voordat jullie gaan sporten is het belangrijk om te beginnen met een warming up, daarna zullen de FC Twente Kidsclub trainers allerlei leuke (voetbal)spellen met je gaan doen. Je kan dan laten zien hoe goed jij al kan voetballen of misschien wil jij wel graag wat van ze leren?

Als jij en je klasgenootjes je talent voor sport hebben laten zien en de clinic is helaas weer afgelopen, krijg jij een uniek FC Twente diploma samen met een leuke goodiebag!

Kosten?

Een super gave clinic van FC Twente Kidsclub trainers, op jouw school met al jouw klasgenootjes, een echte FC Twente diploma, een leuke goodiebag, dit klinkt toch fantastich!

En als de Kidsclub je nou ook nog kan vertellen dat de FC Twente Schooltour kosteloos is!

Juicher_2-89x150

Hoe kan ik mijn klas opgeven?

Zit jij in groep 4 of 5? Dan kan jij aan je leraar/lerares vragen om jullie klas op te geven! Het inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Button_aanmelden

Nieuwsgierig wat anderen ervan vonden?

Veel scholen hebben zich al ingeschreven en erg veel enthousiaste kinderen willen de fantastische ervaring met jou delen. Neem snel een kijkje tussen de succesverhalen in het gastenboek en niets houdt je nog tegen om je in te schrijven.

Aanmelden?

Wanneer je het formulier invult neemt de FC Twente Kidsclub contact met je op.