7339

 

YES! Ik ben supporter van FC Twente en wil lid worden van de FC Twente Kidsclub, dè fanclub voor FC Twente fans tot en met 12 jaar!

Het lidmaatschap voor de FC Twente Kidsclub bedraagt € 20,- voor een heel seizoen (1-7 tot 30-6). Het seizoen is inmiddels in volle gang. Vanaf 1 november 2017 bedraagt het lidmaatschap voor de FC Twente Kidsclub € 15,- tot aan einde seizoen (30-6).
Als ik mijn lidmaatschap wil beëindigen, dan laat ik dit schriftelijk weten.

(minimaal één maand voor het einde van het voetbalseizoen, anders wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd)

*Ben jij klant bij Kinderopvang (KOV) Hebbes, selecteer bij ‘waar ken je de kidsclub van’ dat je via KOV Hebbes komt.

Meer info over het lidmaatschapHebbes logo [Geconverteerd] - kopie

 

* Ben jij Op zoek naar een leuk Sinterklaascadeau voor een jonge FC Twente supporter? Geef dan het lidmaatschap van de Kidsclub cadeau! Lees hier meer over de Sinterklaas in je schoen actie.

Baby’s die geboren zijn vanaf 1 januari 2017 zijn tot hun eerste verjaardag gratis lid van de FC Twente Kidsclub! Klik op de button voor meer informatie.

Button_tukkertje

 

Aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplicht

Voornaam: *
Achternaam: *
Straat en huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoonnummer: *
Mobielnummer:
E-mailadres: *
Geslacht: * jongen meisje
Geboortedatum: *
Ik voetbal bij:
School:
Waar ken je de Kidsclub van?
Mijn favoriete speler van FC Twente:
Heb je een jaarkaart van FC Twente? ja nee

Voor ouder/voogd

Naam rekeninghouder: *
Plaats: *
Rekeningnummer (IBAN-nummer): *
Datum: *
Neem deze code over*:captcha

Akkoord

Ik maak de € 15,- contributie voor het lidmaatschap vanaf 1-11-2017 over naar het rekeningnummer van de FC Twente Kidsclub en Young Reds: NL46ABNA0243583028 onder vermelding van voornaam, achternaam en geboortedatum. Daarnaast machtig ik FC Twente, tot wederopzegging, om de contributie van € 20,- ieder seizoen van mijn rekening af te schrijven (vanaf 1-6). Het lidmaatschap geldt voor onbepaalde tijd, met een minimum van één jaar. Als ik mijn lidmaatschap wil beëindigen, dan laat ik dit schriftelijk weten (minimaal één maand voor het einde van het voetbalseizoen, anders wordt het lidmaatschap met een jaar verlengd). Een voetbalseizoen loopt van 1 juli tot 30 juni van het jaar daaropvolgend.

Klik hier om akkoord te gaan: