7339

YES! Ik ben supporter van FC Twente en wil lid worden van de FC Twente Kidsclub, dè fanclub voor FC Twente fans tot en met 11 jaar!

Op dit moment bedraagt het lidmaatschap € 10,- tot aan einde seizoen (30-6-2017). * Een  lidmaatschap voor een heel seizoen (01-07 tot 30-06) bedraagt normaal €20,-.

Als ik mijn lidmaatschap wil beëindigen, dan laat ik dit schriftelijk weten.
(minimaal één maand voor het einde van het voetbalseizoen, anders wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd)

Meer info over het lidmaatschap

 

Baby’s die geboren zijn vanaf 1 januari 2017 zijn tot hun eerste verjaardag gratis lid van de FC Twente Kidsclub! Klik op de button voor meer informatie.

Button_tukkertje

Aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplicht

Voornaam: *
Achternaam: *
Straat en huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoonnummer: *
Mobielnummer:
E-mailadres: *
Geslacht: * jongen meisje
Geboortedatum: *
Ik voetbal bij:
School:
Waar ken je de Kidsclub van?
Mijn favoriete speler van FC Twente:
Heb je een jaarkaart van FC Twente? ja nee

Voor ouder/voogd

Naam rekeninghouder: *
Plaats: *
Rekeningnummer (IBAN-nummer): *
Datum: *
Neem deze code over*:captcha

Akkoord

Ik maak de € 10,- contributie voor het lidmaatschap over naar NL22RABO0140660232 onder vermelding van voornaam en achternaam. Daarnaast machtig ik FC Twente, tot wederopzegging, om de contributie van € 20,- ieder jaar van mijn rekening af te schrijven. Het lidmaatschap geldt voor onbepaalde tijd, met een minimum van één jaar. Als ik mijn lidmaatschap wil beëindigen, dan laat ik dit schriftelijk weten (minimaal één maand voor het einde van het voetbalseizoen, anders wordt het lidmaatschap met een jaar verlengd). Een voetbalseizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni van het jaar daaropvolgend.

Klik hier om akkoord te gaan: