7339
FANdag Kids City
FANdag
Kids City
12-09-2017

Op vrijdag 22 september a.s. organiseren wij samen met ons vriendje Kids City Borne een FANdag voor de allerkleinste Kidsclubleden. Ben jij tussen de 0 en 4 jaar en lid van de FC Twente Kidsclub of Tukkertje?

Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier aan voor een gezellige ochtend!

Klimmen en klauteren in de grote mega binnenspeeltuin van drie verdiepingen hoog met 50 attracties. Samen dansen in de undersea Kinderdiscotheek met Mattie de Muis, een bezoekje brengen aan het piratenmuseum en de allerkleinsten kunnen spelen in de pamperzone. Wij organiseren een ouder-kind bingo waarin je leuke prijzen kunt winnen. De FANdag is van 09.00 – 11.30 uur.

Wil je graag naar de FANdag maar ben jij nog geen lid van de Kidsclub meld je dan hier aan.

Deze activiteit is gratis voor onze Kidsclubleden en Tukkertjes.

Voornaam*:
Achternaam*:
Ben jij Kidsclublid of Tukkertje?*:
Kidsclub-nummer:
Leeftijd: *
E-mailadres*:
Opmerkingen: