7339
Voetballen op het veld in De Grolsch Veste!
Voetballen op het
veld in De Grolsch
Veste!
17-07-2017

Ook dit seizoen organiseren wij, in samenwerking met Pure Energie, de rustactiviteit ‘Pure Energie Cup’. Jij kunt, als voetballer uit de F-jeugd (onder 9), schitteren op het veld in De Grolsch Veste.

De Pure Energie Cup wordt in de rust van iedere thuiswedstrijd van FC Twente gespeeld. Daarbij wordt er 4 tegen 4 gevoetbald op een klein veld met daarom heen boarding. Jij wordt ingedeeld bij 3 andere Kidsclubleden en speelt daarbij op het veld van De Grolsch Veste tegen 4 andere Kidsclubleden.

De Pure Energie Cup is alleen voor meisjes en jongens die voetballen in de F-jeugd (onder 9). Je moet daarbij ook lid zijn van de FC Twente Kidsclub. Wij willen ook weten in welk team jij voetbalt, zodat we tijdens de Pure Energie Cup een eerlijke strijd krijgen op het veld.

Aanmelden voor de Pure Energie Cup is sinds maandag 24 juli 2016 12.00 uur gesloten.