7339
Fotoverslag: Sinterklaasfeest bij de Kidsclub
Fotoverslag:
Sinterklaasfeest
bij de Kidsclub
29-11-2012

Woensdagmiddag vond in De Grolsch Veste het jaarlijkse Sinterklaasfeest van de FC Twente Kidsclub plaats.  Bijna driehonderd kinderen, leden van de Kidsclub, waren naar het stadion gekomen om samen met Sinterklaas en de Zwarte Pieten het feest te vieren.

Ook enkele spelers van FC Twente, Denny Landzaat, Dmitry Bulykin, Robbert  Schilder, Tim Breukers en Roberto Rosales, waren aanwezig bij het Sinterklaasfeest. Tijdens de middag deden spelers mee aan een speciale Sinterklaasquiz. Het team van Denny Landzaat en Dmitry Bulykin ging er met de hoofdprijs vandoor. Na afloop kregen alle kinderen een presentje van de Kidsclub mee naar huis.

Hieronder het fotoverslag van het Sinterklaasfeest

Foto’s: Bas Everhard en Kees Tetteroo