Voor en na iedere thuiswedstrijd wordt er muziek in De Grolsch Veste gedraaid. Heb jij een goede suggestie? Dan kun je vanaf nu een verzoeknummer aanvragen.

Met onderstaand formulier kun je een verzoeknummer aanvragen. heb jij een nummer dat perfect bij de wedstrijd past? Laat ons weten waarom we juist jouw verzoeknummer in het stadion moeten draaien. Het spreekt voor zich dat je verzoeknummer geschikt moet zijn om in het stadion te draaien. Voor iedere thuiswedstrijd selecteren we de twee beste suggesties en draaien deze bij de wedstrijd.

Wij kunnen helaas niet toezeggen dat je verzoek wordt gedraaid, maar doen uiteraard ons best om aan zoveel mogelijk verzoeken te voldoen.

Aanvragen verzoeknummers

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Artiest*
Titel*
Motivatie*
Ik wil een verzoekplaat indienen voor de volgende wedstrijd:*
Ja, ik wil me inschrijven voor de wekelijkse FC Twente nieuwsbrief*

Aanvragen persoonlijke boodschap of felicitatie

Wil jij bij een thuiswedstrijd van FC Twente iemand in het stadion verrassen met een felicitatie of een persoonlijke boodschap die door onze stadionspeaker Jan Bruins wordt voorgelezen en op de videowalls wordt getoond? Vanaf nu kun je voor iedere thuiswedstrijd een boodschap insturen.

Wil jij dus iemand in het zonnetje zetten of een hart onder de riem steken, stuur dan je boodschap of felicitatie in via onderstaand formulier. Als je wilt kun je een foto uploaden zodat we deze op de videowalls kunnen tonen.

Helaas kunnen we niet op ieder verzoek ingaan, hiervoor vragen we je begrip.

Naam*
E-mailadres*
Aan wie wil je de boodschap/felicitatie richten?*
In welk vak zit diegene?
Upload evt. een foto voor de videowalls:
Wat is je boodschap/felicitatie?:*
Ik wil een boodschap/felicitatie indienen voor de volgende wedstrijd:*