6x als VIP naar FC Twente

6xvip150x150Wij bieden u de mogelijkheid om zes keer per jaar geheel verzorgd een thuiswedstrijd van FC Twente bij te wonen. Bij dit unieke concept heeft u de kans om zowel plaatselijk als regionaal uw netwerk te vergroten. Een uitgelezen mogelijkheid voor ondernemers die wegens tijdgebrek of reisafstand niet wekelijks naar De Grolsch Veste kunnen afreizen.

Meer informatie over 6x als VIP naar FC Twente

Arrangementen

arrangementen150x150Proef de historie van FC Twente in de Zwanenberg Lounge waar de authentieke voetbalsfeer van Het Diekman weer volledig tot leven komt. Een unieke locatie om met groepen van 50 tot 100 personen een thuiswedstrijd van FC Twente te beleven.

Meer informatie over de arrangementen

Skybox VIP arrangement

skybox_150x150Beleef een thuiswedstrijd van FC Twente in uw eigen luxe skybox samen met uw relaties. U heeft de beschikking over een sfeervol ingerichte skybox met bijbehorende Luxe Seats. Rondom de wedstrijd staat er een gastdame/-heer voor u klaar en heeft u eveneens de keuze uit meerdere arrangementen.

Meer informatie over het Skybox VIP arrangement

Wedstrijdsponsorschap

Een wedstrijdsponsorschap is de uitgelezen mMotMogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten en uw bedrijf onder de aandacht te brengen van alle sponsoren en supporters in De Grolsch Veste. Daarnaast bieden wij u een volledig verzorgd arrangement aan voor u en uw relaties.

Meer informatie over Wedstrijdsponsorschap

Hospitality arrangement

Hospitality arrangementenVoorafgaand aan een wedstrijd verwelkomen wij u en uw gasten graag met een luxe drank en heerlijk buffet of diner. De voetbalwedstrijd bezichtigt u vanuit een luxe seat op de Cor Hilbrink tribune (hoofdtribune). U heeft daarnaast toegang tot de FC Twente Lounge.

Meer informatie over Hospitality arrangementen

 

FC TWENTE BUSINESS NIEUWS