Met ingang van het seizoen 2007-2008 speelt FC Twente op het hoogste niveau in het vrouwenvoetbal. FC Twente gaat de boeken in als één van de eerste deelnemers aan de Eredivisie Vrouwen die in augustus 2007 is gestart. Sinds de start heeft het vrouwenvoetbal in Nederland en bij FC Twente zich sterk ontwikkeld. FC Twente werd in 2011 landskampioen en nam in het seizoen 2011-2012 voor het eerst deel aan de UEFA Women’s Champions League. In het seizoen 2013-2014 werd FC Twente opnieuw Nederlands Kampioen en voor de tweede keer BeNe League Kampioen. In het seizoen 2014-2015 neemt FC Twente opnieuw deel aan de UEFA Women’s Champions League. U en uw bedrijf kunnen onderdeel uitmaken van de ongekende ontwikkeling die het vrouwenvoetbal doormaakt.

Sponsormogelijkheden
FC Twente Vrouwen biedt u diverse sponsormogelijkheden waardoor u kunt meebouwen aan de ontwikkeling van het sportieve succes en tevens de mogelijkheid krijgt exposure te creëren. Daarnaast wordt u in gelegenheid gesteld de thuiswedstrijden van FC Twente Vrouwen in De Grolsch Veste op een unieke, sfeervolle en informele sfeer te beleven. Er is een groot aantal opties om uw bedrijf te profileren door middel van sponsoring van FC Twente Vrouwen. Naast standaard reclame- en hospitalityvormen tijdens de wedstrijden in De Grolsch Veste bieden sponsorpakketten van FC Twente Vrouwen vele extra’s. Als u uw bedrijfsnaam verbindt aan het vrouwenelftal van FC Twente maakt u gebruik van de frisse  uitstraling van vrouwenvoetbal.

FC Twente Vrouwen zijn Sterke Vrouwen. Deze kracht delen wij graag met uw bedrijf.

 

Zou u graag meer informatie willen hebben over exposuremogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in, en we nemen contact met op.

Ik wil graag meer informatie over*: Wedstrijdsponsorschap LED boarding Vaste boarding FC Twente Media FC Twente Vrouwen Voetbalacademie
Bedrijfsnaam*:
Voornaam*:
Tussenvoegsel:
Achternaam*:
Functie*:
Straat- en huisnummer*:
Postcode*:
Woonplaats*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer*:
Opmerkingen:
Tik deze code over:* captcha