Faciliteiten

Door gebruik te maken van de mogelijkheden van FC Twente Media kunt u gericht uw doelgroep bereiken en hiermee uw naamsbekendheid vergroten. FC Twente biedt u een breed scala van mediakanalen die u kunt inzetten, hieronder volgt een overzicht van onze media.

FC Twente TV

Via FC Twente TV zijn er beeldcommercials beschikbaar die u in staat stellen een groot aantal kijkers te bereiken. Naast de kijkers die u online bereikt, enkele duizenden per item, zijn er mogelijkheden tot programmasponsoring van de uitzendingen van FC Twente TV op Fox Sports en TV Enschede. Bovendien behoren beeldcommercials op beide kanalen ook tot de mogelijkheden.

Online Media

Op website van FC Twente bieden wij optimale exposure mogelijkheden via opvallende bannerposities. FC Twente.nl heeft per maand 1.000.000 bezoekers, waarvan ongeveer 200.000 unieke bezoekers. Op het online radiostation FC Twente Radio kunt u geluidscommercials laten draaien en zijn er mogelijkheden tot programmasponsoring. Tot slot kunt u de e-mail  nieuwsbrieven sponsoren door middel van een banner, hiermee bereikt u circa 30.000 mensen.

Printmedia

FC Twente beschikt over diverse printmedia waar u advertenties kunt plaatsen:

  • FC Twente Inside: supportersmagazine wat 6x per jaar verschijnt (oplage 31.000 stuks)
  • BASIS: businessmagazine 4x per jaar (oplage 3.000 stuks)
  • Twente Thuis: programmaboekje (oplage: 2.000 stuks)
  • FC Twente Inside verschijnt een aantal keer per jaar huis-aan-huis in Twente (oplage 150.000 stuks)

Tot slot is er de jaarlijkse presentatiegids.

De Grolsch Veste TV & Videowalls

Ook in het stadion zijn er diverse exposure mogelijkheden, zowel voor B2B als B2C. In De Grolsch Veste hangen tientallen beeldschermen die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn voor reclame-uitingen. Zo bereikt u niet alleen de bezoekers op wedstrijddagen, maar ook de bezoekers van andere evenementen in De Grolsch Veste. Bovendien kunt u op wedstrijddagen de bezoekers bereiken via beeldcommercials op de twee grote videowalls die boven de doelen hangen.

 

Zou u graag meer informatie willen hebben over exposuremogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in, en we nemen contact met op.

Ik wil graag meer informatie over*: Wedstrijdsponsorschap LED boarding Vaste boarding FC Twente Media FC Twente Vrouwen Voetbalacademie
Bedrijfsnaam*:
Voornaam*:
Tussenvoegsel:
Achternaam*:
Functie*:
Straat- en huisnummer*:
Postcode*:
Woonplaats*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer*:
Opmerkingen:
Tik deze code over:* captcha

 

FC TWENTE BUSINESS NIEUWS