FC Twente beschikt over diverse mogelijkheden om alle thuiswedstrijden van FC Twente te beleven vanuit een luxe Business Seat. Daarnaast heeft u toegang tot één van de businesslounges in De Grolsch Veste en zijn er een aantal businessclubs.

Skyboxen

In De Grolsch Veste zijn 60 skyboxen beschikbaar met een oppervlakte variërend van 30 tot k150 m². Met een skybox beschikt u over een eigen luxe hospitalityruimte in het stadion, die u volledig naar wens kunt inrichten en op wedstrijddagen kunt gebruiken voor relatiebeheer. Op het terras voor iedere skybox bevinden zich twaalf tot vijftig luxe Business Seats, die ervoor zorgen dat u in een sfeervolle ambiance kunt genieten van de wedstrijden. Catering is op maat leverbaar van een eenvoudige borrelgarnituur tot een uitgebreid dinerbuffet.

Meer informatie over Skyboxen

Supportgroep

De top van de sponsorpiramide van FC Twente wordt gevormd door de FC Twente Supportgroep. Deze bestaat uit een groep topondernemers uit de regio, die de club extra financieel ondersteunen met als primaire doelstelling de A-selectie te versterken. De FC Twente Supportgroep heeft een exclusief karakter doordat de bijeenkomsten uitsluitend worden bezocht door DGA’s van topbedrijven uit de regio. Daardoor én door de persoonlijke aandacht voor de DGA-er en zijn of haar partner onderscheidt deze sponsorgroep zich van de andere bestaande sponsorgroepen binnen FC Twente.

Meer informatie over de Supportgroep

Cook & Play

Een combinatie van topcuisine en topvoetbal. Cook & Play is een stijlvolle en trendy lounge van 300 vierkante meter gesitueerd op skyboxniveau. Cook & Play is ingericht om sponsoren en hun relaties op wedstrijddagen te laten genieten van een heerlijk diner. Vervolgens bekijkt men de wedstrijd in een luxe fauteuil op het unieke buitenterras.

Meer informatie over de Cook & Play

TOS

TOS1De Twentse Ondernemers Sociëteit (T.O.S.) is het grootste sport- en zakenplatform voor het bedrijfsleven in Oost-Nederland. De T.O.S. bevordert de zakelijke en persoonlijke contacten van haar deelnemers op een informele wijze en ondersteunt daarbij de sportieve ambities van FC Twente. Daarnaast kenmerkt de T.O.S. zich door haar fraaie nieuwe Business Lounge en zakelijke sfeer op wedstrijddagen. De T.O.S. richt zich zowel op de segmenten grootbedrijf als het MKB.

Meer informatie over de TOS

FC Twente Seats

FC Twente Seats zijn perfect geschikt indien u er bewust voor kiest om met uw relaties de thuiswedstrijden van FC Twente op bijzondere wijze te beleven. Zonder lid te zijn van een Business Club, kunt u op wedstrijddagen gebruik maken van alle luxe business faciliteiten van FC Twente. U kunt daardoor rondom thuiswedstrijden in de FC Twente Lounge verblijven en zakelijke contacten opdoen of uw gasten op geheel eigen wijze in de watten leggen. Daarbij heeft u de hospitality mogelijkheden van FC Twente Meetings & Events eveneens tot uw beschikking.

Meer informatie over FC Twente Seats

Gouden Talenten

gouden_talenten_150x150De Gouden Talenten is een businessclub die zich voornamelijk richt op het midden- en kleinbedrijf in de regio. De Gouden Talenten draagt de jeugd van FC Twente een warm hart toe. De financiële middelen van de Gouden Talenten komen volledig ten gunste van de voetbalacademie. De businessclub beschikt over een eigen lounge waar u in een sfeervolle en gezellige ambiance zaken kunt doen.

Meer informatie over de Gouden Talenten

 

Premium Seats

Als Premium Seat houder heeft u op wedstrijddagen de mogelijkheid gebruik te maken van diverse businessfaciliteiten, zonder dat u verplicht bent een businesslidmaatschap af te nemen. Daarnaast heeft u op wedstrijddagen toegang tot de Hatrans Lounge, waar u op informele wijze in contact kunt komen met andere Premium Seat houders. De Premium Seats worden gezien als een luxe seizoenskaart en zijn uitermate geschikt voor zzp-ers en kleine zelfstandigen.

Meer informatie over Premium Seats

 

Business Member Card

Business Member CardSpeciaal voor bedrijven die incidenteel een wedstrijd van FC Twente in De Grolsch Veste willen bezoeken, hebben wij de Business Member Card ontwikkeld. Door aanschaf van deze kaart verzekert u zich van de mogelijkheid om elke thuiswedstrijd FC Twente business kaarten te bestellen. Een thuiswedstrijd van FC Twente leent zich uitstekend voor een (zakelijke) avond uit. Maak samen met uw relaties kennis met de geweldige ambiance in het stadion en combineer het zakelijke met een sportieve beleving.

Meer informatie over Business Member Card

FC TWENTE BUSINESS NIEUWS