Top business club hoort bij top voetbalclub

FC Twente behoort al jaren tot de top van het Nederlandse betaald voetbal. Net als elke  professionele voetbalclub, kan ook FC Twente niet zonder de onvoorwaardelijke steun van de sponsoren uit de diverse business geledingen. Aan de top van de sponsorpiramide staat de FC Twente Supportgroep.

Een hart voor FC Twente

De FC Twente Supportgroep is een aansprekende groep ondernemers en bestuurders uit het bedrijfsleven en de overheid binnen de regio Oost-Nederland, die mede zorgt voor een gezonde financiële basis van de voetbalclub. De leden dragen hun steentje bij aan de ontwikkeling van Twente als regio én  FC Twente in het bijzonder.

Exclusief karakter

De FC Twente Supportgroep, die uitsluitend bestaat uit directieleden, onderscheidt zich door haar exclusieve karakter. Leden van de FC Twente Supportgroep verblijven tijdens de wedstrijd in een luxe ingerichte loge met uiteraard een hapje en drankje, voor, tijdens en na de wedstrijd. Maar daar blijft het niet bij. Behalve een comfortabele accommodatie is er volop ruimte voor business-to-business en inspirerende bijeenkomsten. Uiteraard met partner. Deze voor het zakendoen cruciale elementen maken het lidmaatschap van de FC Twente Supportgroep heel bijzonder en uiterst waardevol.

Het besloten en exclusieve karakter van de FC Twente Supportgroep, blijkt ook uit het feit dat er voor leden bijzondere ontmoetingen en uitstapjes worden georganiseerd. Zoals drie keer per jaar een bijeenkomst met een bijzondere spreker en diverse uitjes.

De organisatie

De Supportgroep commissie bestaat uit leden van de Supportgroep aangevuld met vertegenwoordiging vanuit het Bestuur van FC Twente. De commissie bestaat uit:

Karin Rog (Twentse Weg- en Waterbouw BV en voorzitter)
Jan Schutrups (Damsté Advocaten – Notarissen)
Marco Golbach (Huiskes Kokkeler Automobielbedrijven B.V.)
Hans Lesscher (Odin Groep)
Wald Been (TReNT Glasvezel)

Bedrijfsnaam:*
Naam contactpersoon:*
Mobiel telefoonnummer:*
E-mailadres:*

*= verplicht
Na verzending van dit formulier zult u een bevestiging toegestuurd krijgen.