03-01-2017

Vrijdag 20 januari speelt FC Twente de eerste thuiswedstrijd van 2017. In De Grolsch Veste komt buurman Heracles Almelo op bezoek. Tijdens alle topwedstrijden, waaronder FC Twente – Heracles, bieden wij het Voetbalforum aan met oud-spelers van beide clubs. 

Voetbalforum FC Twente – Heracles met Nico-Jan Hoogma, Ramon Zomer en Michel Jansen

Bij FC Twente – Heracles Almelo zijn oud-spelers van beide clubs Nico-Jan Hoogma en Ramon Zomer en oud-trainer van FC Twente Michel Jansen aanwezig. Onder begeleiding van Fardau Wagenaar blikken Hoogma, Zomer en Jansen terug op hun carrière en kijken ze vooruit naar FC Twente – Heracles Almelo. Nico-Jan Hoogma speelde 197 wedstrijden voor FC Twente en speelde daarnaast voor Cambuur Leeuwarden, Heracles Almelo en HSV. Nico-Jan Hoogma is op dit moment algemeen directeur van Heracles Almelo. Ramon Zomer speelde 122 wedstrijden voor FC Twente en was daarnaast actief voor NEC, sc Heerenveen en Heracles Almelo.

Terugblik Voetbalforum FC Twente – Ajax: “succes gegarandeerd”

Onder het genot van een hapje, een drankje en een exclusieve voorbeschouwing met Piet Schrijvers, Peter R. de Vries en Eddy Achterberg was het Voetbalforum bij FC Twente – Ajax een groot succes. In een uitverkochte Champions Lounge luisterden ruim 100 gasten naar de anekdotes van de oud-voetballers. Een van de aanwezigen was Wilco Wezenberg: “Het voetbalforum is een leuke manier om netwerken en voetbal te combineren. Tel daar de faciliteiten en fraaie entourage van de Champions Lounge bij en je hebt een fantastische middag/avond voor jou en jouw gasten. Bij de gewonnen wedstrijd tegen Ajax hadden we vooraf een leuk forum met o.a. Peter R. de Vries als verrassende gastspreker. Bij deelname aan het forum is succes gegarandeerd!”, aldus Wilco Wezenberg na afloop.

Voetbalforum bij topwedstrijden:

Naast de mogelijkheid bij FC Twente – Heracles (20 januari) kunt u ook het Voetbalforum bij FC Twente – Feyenoord (5 februari) en FC Twente – PSV (6 april) boeken om de wedstrijd op een exclusieve manier te beleven.

In aanloop naar de topwedstrijd ervaart u, onder het genot van een heerlijk buffet, een exclusieve voorbeschouwing op de wedstrijd. Oud-spelers van beide clubs blikken, onder begeleiding van een bekende gespreksleider, terug op hun successen. Daarnaast kijken zij vooruit naar de wedstrijd van die dag.

Faciliteiten:

  • ontvangst 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd
  • luxe warm en koud buffet voorafgaand aan de wedstrijd
  • uw consumpties zijn voorafgaand, in de rust en tot 1,5 uur na afloop van de wedstrijd inbegrepen
  • als aandenken aan een mooie avond ontvangt u een FC Twente sjaal
  • toegang business lounge + business seat

Vraag nu direct de brochure voor het Voetbalforum aan

Meer weten? Door onderstaand contactformulier in te vullen ontvangt u de brochure direct in uw mailbox.
U kunt ook direct informatie opvragen of bestellen via 053 – 852 5525 of mail naar commercie@fctwente.nl

 

Bedrijfsnaam:*
Naam contactpersoon:*
Mobiel telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Wedstrijd:*

*= verplicht
Na verzending van dit formulier zult u een bevestiging toegestuurd krijgen.

MEER NIEUWS