19-12-2016

FC Twente heeft zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen AZ met 1-2 verloren. In een boeiende wedstrijd verloor de ploeg van trainer René Hake in de laatste minuten door een eigen doelpunt van Peet Bijen. Ondanks het verlies kenden we op businessniveau toch een mooie kerstafsluiter, hieronder het overzicht.

Warm welkom door de Kerstman

In een kerst omgeven Grolsch Veste heette de Kerstman, samen met het zingende Kerstmeisje, een ieder van harte welkom en wenste zij iedereen een vrolijk kerstfeest bij de hoofdingang van het stadion. Bij aankomst bij het stadion klonk al, met dank aan de Midwinterhoornblazers, de ‘Oale roop’ weer rondom het stadion.

Het Tubantia Club VIP arrangement in de Skylounge

Exclusief voor leden van de Tubantia Club werd de Skylounge ingericht voor een Tubantia Club VIP arrangement. In een uitverkochte Skylounge genoten 160 gasten van een speciale voorbeschouwing met oud-speler Eddy Achterberg en journalist Leon ten Voorde en beleefden de gasten, onder het genot van een hapje en een drankje, op een unieke plek de wedstrijd.

Yeboah en ter Avest bezoeken Supportgroep

In een goed gevulde Supportgroep blikte Yaw Yeboah en Hidde ter Avest, direct na de wedstrijd, terug op het 1-2 verlies tegen AZ. Voorafgaand aan de wedstrijd verzorgde Jan van Halst en oud-speler Hans de Koning al de voorbeschouwing.

Op de foto met Man of the Match Nick Marsman

Bij FC Twente – AZ was Wildkamp B.V. wedstrijdsponsor en Plubo B.V. Balsponsor. Na de wedstrijd gingen de twee bedrijven op de foto met keeper en Man of the Match Nick Marsman.

Ruim aanbod aan entertainment

Na afloop van de wedstrijd tegen AZ was er tevens een ruim aanbod aan entertainment aanwezig. In de Hatrans Lounge zorgde DJ Miss More voor de muzikale invulling, in Hatrans/Gouden Talenten Lounge trad de band Backlight op en in de TOS-Lounge, in Hatrans Plaza, maakte de band Boomerang haar opwachting.

FC Twente – Heracles: de eerste thuiswedstrijd na de winterstop

Na de winterstop spelen wij de eerste thuiswedstrijd van 2017 op vrijdag 20 januari tegen Heracles Almelo. Kaarten voor deze derby zijn verkrijgbaar via commercie@fctwente.nl.

Collage AZ

MEER NIEUWS