16-12-2016

Op zaterdag 17 december staat, na Ajax, de tweede thuiswedstrijd in een week tijd op programma. Om 20.45 uur nemen de mannen van trainer/coach René Hake het op tegen AZ. De wedstrijd tegen AZ is de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft.

Vorig seizoen eindigde FC Twente – AZ in een 2-2 gelijkspel. In deze bijzondere wedstrijd maakte Stefan Thesker, nadat er een tumor bij hem werd verwijderd, zijn rentree en stelde met twee doelpunten laat een punt veilig voor FC Twente.

Een afsluiter in kerstsferen

Aangezien FC Twente – AZ in de week voorafgaand aan kerst is, zorgen wij voor een waar ‘kerstspektakel’. Beleef de wedstrijd in sprankelende kerstsferen in De Grolsch Veste. Een complete avond met een bezoek van de Kerstman (en zijn kerstvrouwen), diverse optredens van o.a. het Zingende kerstmeisje en de Midwinterhoornblazers, een speciale kerstgroet van FC Twente en Pure Energie en een afsluitende kerstborrel tijdens de Derde Helft.

Uitgebreide kerstdiners in restaurant De Veste

Genieten van een kerstdiner in De Grolsch Veste? Dit kan met het Walking Dinner waarbij de chef u vanaf het buffet deze avond natuurlijk van diverse kerstgerechten voorziet! Tevens kunt u heerlijk ontspannen toeleven naar de wedstrijd met een uitgebreid 3-gangendiner, eveneens in kerststijl. Meer informatie of reserveren? Dat kan via de website van de De Grolsch Veste.

De Derde Helft met DJ Miss More, Backlight en Boomerang

Na afloop van de wedstrijd tegen AZ is er tevens een ruim aanbod aan entertainment aanwezig. In de Hatrans Lounge zal DJ Miss More de ruimte van muziek voorzien, in Hatrans/Gouden Talenten Lounge treedt de band Backlight op en in de TOS-Lounge, in Hatrans Plaza, maakt de band Boomerang haar opwachting.

Businesskaarten

Wilt u (extra) kaarten bestellen dan kunt u contact opnemen via commercie@fctwente.nl.

 

 

MEER NIEUWS