12-12-2016

FC Twente heeft zondagavond de thuiswedstrijd tegen Ajax gewonnen. In De Grolsch Veste won de ploeg van trainer René Hake met 1-0 van de Amsterdammers. Ook op businessniveau was het een wedstrijd om niet snel te vergeten, hieronder een overzicht.

Piet Schrijvers en Peter R. de Vries bij Voetbalforum

Speciaal bij de thuiswedstrijden tegen Ajax, Heracles, Feyenoord en PSV bieden wij het Voetbalforum aan. Onder het genot van een hapje, een drankje en een exclusieve voorbeschouwing met oud-spelers van beide clubs leeft men op een speciale wijze toe naar de wedstrijd. Bij de wedstrijd tegen Ajax schoven Piet Schrijvers, Peter R. de Vries en Eddy Achterberg, na hun bezoek aan Cook & Play, aan bij het Voetbalforum.

Uitgave businessblad Basis

In aanloop naar FC Twente – Ajax ontving ondernemer en sponsor Herman Kok van In Person de eerste versie van het businessblad Basis uit handen van Marco Behrens. In de rubriek ‘Speler en sponsor in gesprek’ sprak Herman Kok met de aanvoerder van FC Twente, Stefan Thesker.

Sligro verlengt partnerovereenkomst

Voorafgaand aan de wedstrijd FC Twente – Ajax verlengde Sligro, in bijzijn van Jan van Halst en Marco Behrens, haar partnerovereenkomst met FC Twente. In de bestuurskamer werd de ondertekening ‘op de gevoelige plaat gelegd’.

Drukte in de Supportgroep

In een goed gevulde Supportgroep blikte Jan van Halst en Aron Winter vooruit op FC Twente – Ajax. Na afloop van de wedstrijd kwamen aanvoerder Stefan Thesker en doelman Nick Marsman nog langs en reikte, na de felicitaties in ontvangst te hebben genomen, de wedstrijdbal inclusief handtekeningen uit aan twee personen die de juiste uitslag voorspelde.

Op de foto met Man of the Match Matheusz Klich

Bij FC Twente – Ajax kenden wij een primeur, we hadden voor het eerst twee balsponsors, namelijk Kuipers Logistics en Care dienstengroep. Wedstrijdsponsor was Pure Energie. Na afloop van de wedstrijd gingen de drie sponsoren op de foto met doelpuntenmaker en Man of the Match Matheusz Klich.

Feest na afloop van de wedstrijd

Na afloop van de wedstrijd  werd het feestje op de tribunes verlengd met de Derde Helft in de businesslounges. In de Hatrans Lounge verzorgde DJ Miss More de muzikale afsluiting en in Hatrans Plaza maakt de Da Vinci Band haar opwachting.

FC Twente – AZ: Een afsluiter in kerstsferen

Aangezien FC Twente – AZ in de week voorafgaand aan kerst is, zorgen wij voor een waar ‘kerstspektakel’. Beleef de wedstrijd in sprankelende kerstsferen in De Grolsch Veste. Een complete avond met een bezoek van de Kerstman (en zijn kerstvrouwen), diverse optredens van o.a. het Zingende kerstmeisje en de Midwinterhoornblazers, een speciale kerstgroet van FC Twente en Pure Energie en een afsluitende kerstborrel tijdens de Derde Helft.

Kaarten zijn verkrijgbaar via commercie@fctwente.nl.

Collage_TWE-AJA

MEER NIEUWS