12-09-2016

Speciaal voor de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht biedt FC Twente LED-boarding aan i.c.m. toegangskaarten. Ideaal om uw relaties en/of personeelsleden een unieke totale wedstrijdervaring te bieden. Uw bedrijf op de LED-boarding en uw relaties en/of personeel op de tribune.

Prijzen
FC Twente beschikt over maar liefst 218 meter LED-boarding aan de televisiezijde. LED-boarding is de ideale exposure mogelijkheid voor uw bedrijf! Laat uw animatie zien tijdens de bekerwedstrijd FC Twente – FC Utrecht en verhoog op deze manier uw naamsbekendheid. Uw LED-boarding is te zien bij live-registraties, samenvattingen en overige registraties bij diverse uitzendingen op televisie en internet.
LED boarding veld

Interesse?

Heeft u interesse in deze speciale actie of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met commercie@fctwente.nl
Als u reeds LED-boarding heeft afgenomen geldt er voor u een speciaal tarief. Hiervoor kunt u ook contact opnemen met bovenstaand e-mail adres.

Nieuw in Restaurant De Veste: Kom voorafgaand dineren vanaf €17,50

Bovenstaande actie kunt u perfect uitbreiden met een bezoek aan het restaurant in De Grolsch Veste. In het restaurant ‘De Veste’ zijn er twee nieuwe concepten geïntroduceerd: Walking Dinner en het Supportersrestaurant. Bij het nieuwe Walking Dinner concept maakt u gebruik van een all-in formule voor  €37,50 per persoon (excl. BTW). Het Supporters Restaurant is een laagdrempelig restaurant waar supporters en sponsoren voor slechts €17,50 (incl. BTW) genieten van een vast menu exclusief dranken. Neem voor meer informatie contact op met commercie@fctwente.nl

MEER NIEUWS