06-03-2015

FC Twente Seats zijn perfect geschikt indien u er bewust voor kiest om met uw relaties de thuiswedstrijden van FC Twente op bijzondere wijze te beleven. Zonder lid te zijn van een Business Club, kunt u op wedstrijddagen gebruik maken van alle luxe business faciliteiten van FC Twente. U kunt daardoor rondom thuiswedstrijden in de FC Twente Lounge verblijven en zakelijke contacten opdoen of uw gasten op geheel eigen wijze in de watten leggen. Daarbij heeft u de hospitality mogelijkheden van FC Twente Meetings & Events eveneens tot uw beschikking.

Op geheel eigen wijze kunnen ondernemers een invulling geven aan het gebruik van de stoelen.
Wilfred Ligtenberg eigenaar van Metal Machinebouwers, heeft zelf een concept bedacht om optimaal resultaat te behalen uit de FC Twente Seats die zijn bedrijf heeft. “Met Metal Machinebouwers nemen we drie stoelen af bij FC Twente. Eén van de stoelen is voor onszelf, voor de tweede nodigen we vaak een vaste klant uit. De laatste zitplek wordt ingenomen door een potentiële klant. Die laten we uitnodigen door de vaste klant die we meenemen.”

“Tien procent omzet via de FC Twente Seats”

“In het verleden hebben wij ook wel eens een skybox afgehuurd.” geeft Ligtenberg aan. Op deze manier maakt Metal Machinebouwers dubbelop gebruik van de mogelijkheden om te netwerken. “We plegen ook direct acquisitie. De vaste klant kennen we immers al, maar via hen leren we wel nieuwe klanten kennen. Door de jaren heen heeft ons dit al het één en ander opgeleverd. Jaarlijks halen we door het gebruik van de FC Twente Seats zo’n tien procent van onze omzet binnen. De FC Twente Seats hebben voor ons dus zeker een meerwaarde.”

“Potentiële klanten leren kennen en binding houden met bestaande klanten”

Sinds dit seizoen is er voor houders van een dergelijk abonnement een eigen lounge. Door nieuwe faciliteiten aan te bieden, wordt het serviceniveau naar een hoger niveau getild. Hierdoor wordt het voor ondernemers extra aantrekkelijk om FC Twente Seats af te nemen. Wilfred Ligtenberg van Metal Machinebouwers is in elk geval enthousiast over de stoelen. “Je krijgt de gelegenheid om gebruik te maken van de professionele hospitality mogelijkheden die FC Twente biedt. De FC Twente Seats zijn in mijn ogen zeker aan te raden. Het is voor ons een mooie manier om potentiële klanten te leren kennen en binding te houden met bestaande klanten.”

MEER NIEUWS