21-02-2011

Maandag 14 maart staat de eerstvolgende avond van de Gouden Talenten Business Club op het programma. In café Sprakel in Lonneker staat de avond in het teken van autosport. De avond begint om 18.30 uur en ook deze keer is er een voortreffelijk buffet aanwezig.

Gastspreker is Jan Lammers. Op zijn 16e – zonder rijbewijs – debuterend op Zandvoort. Jarenlang favoriet op Le Mans. Geducht en gevreesd op alle circuits en in alle categorieën. Jan Lammers zal vertellen over zijn carrière en wat een chauffeur tot een coureur maakt. Hij zal trachten de bezoekers van deze avond te enthousiasmeren voor de autosport. Ook is er voor de aanwezigen de gelegenheid zelf in de racesimulator van Bleekemolen te stappen die staat opgesteld.

Meer informatie is te vinden op de site van de Gouden Talenten Business Club.

MEER NIEUWS