13-11-2017

De jaarlijkse supportersavond vindt plaats op maandag 13 november. Net als vorig jaar, is de organisatie in handen van ledenvereniging Twente verenigt!. Supporters kunnen op deze avond – die start om 20.30 uur – vragen stellen aan de clubleiding. De avond wordt gepresenteerd door Paul Schabbink.

De volgende personen nemen vanavond plaats in het panel: Jan van Halst (commercieel & technisch directeur), Erik Velderman (financieel & operationeel directeur), Michel Jansen (hoofd opleiding), Jan de Jonge (assistent-trainer), Hidde ter Avest, Stefan Thesker. In verband met een afspraak die Gertjan Verbeek voor zijn komst gemaakt heeft voor deze avond, sluit hij later aan.

De supportersavond vindt plaats in de Hatrans Plaza van De Grolsch Veste, te bereiken via de hoofdingang.

Voorafgaand aan de supportersavond, houdt Twente verenigt haar ledenvergadering. Deze avond is alleen toegankelijk voor leden.