08-11-2017

De selectie van FC Twente vertrekt vanmiddag naar Duitsland voor de oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg. Trainer/Coach Gertjan Verbeek reist in deze interlandweek met 18 spelers af naar het treffen van morgen met de Bundesliga-club.

Het duel wordt donderdag gespeeld in het AOK Stadion van VfL Wolfsburg, gelegen naast de Volkswagen Arena. De selectie werkt vanavond nog een training af in Duitsland.

VfL Wolfsburg, met de Nederlanders Jeffrey Bruma, Riechedly Bazoer (deze week bij Jong Oranje) en Paul Verhaegh in de gelederen, staat op een veertiende plaats in de Bundesliga. Afgelopen weekend speelde de ploeg van trainer Martin Schmidt de thuiswedstrijd tegen Hertha BSC met 3-3 gelijk.

Selectie voor oefenduel met VfL Wolfsburg: Brondeel, Hengelman, Hooiveld, Thesker, Trajkovski, Gjorgjev, Boere, Laukart, Cuevas, Liendl, Van der Heyden, Oosterwijk, Bijen, Slagveer, Van der Lely, George, Tighadouini, Sambissa.

De oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg is donderdag vanaf 13.00 uur te volgen via het Twitter account van FC Twente (@fctwente) en via Snapchat (fc-twente). 

 

J79A1453