06-11-2017

Komende week verblijft een aantal FC Twente-spelers bij de nationale (jeugd)selectie. Een overzicht van de Twentse internationals.

Thomas Lam & Fredrik Jensen – Finland
Voor Finland staat komende week de interland tegen Estland op het programma. Donderdagavond (18.00 uur) spelen Lam en Jensen met de nationale ploeg in Helsinki tegen de Esten.

Joël Drommel – Jong Oranje
Joel Drommel speelt vrijdag met Jong Oranje de EK-kwalificatieduels tegen Andorra. Het duel wordt gespeeld in Doetinchem en begint om 18.30 uur.

Richard Jensen – Jong Finland 
Jong Finland speelt vrijdag een EK-kwalificatieduel in en tegen Georgië.

Marko Kvasina – Jong Oostenrijk
Jong Oostenrijk speelt vrijdag 10 november in eigen land de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Servië. Dinsdag 14 november volgt de uitwedstrijd tegen Jong Macedonië.

Isaac Buckley-Ricketts – Engeland onder 20
Engeland onder 20 speelt dinsdag 14 november een uitwedstrijd tegen Duitsland onder 20.

Jeffrey de Lange  – Oranje onder 20
Jeffrey De Lange is opgeroepen voor Oranje onder 20. Het team neemt het donderdag 9 november in Uden op tegen Zwitserland en dinsdag 14 november wacht een oefeninterland in en tegen Italië.

Lukas Browning-Lagerfeldt – Zweden onder 19
Zweden onder 19 speelt op 8 november en 10 november twee oefeninterlands in het Spaanse Lloret de Mar. Zweden neemt het op tegen de leeftijdsgenoten uit Polen en Finland.

Hidde ter Avest en Nikola Gjorgjev waren opgeroepen, maar zijn komende week in verband met een blessure niet bij de nationale (jeugd)ploeg. Ter Avest heeft liesklachten en Gjorgjev enkelklachten.