17-11-2017

Wil jij een gedragen en gesigneerd shirt van je favoriete FC Twente-speler? De wedstrijdshirts van de wedstrijd tegen sc Heerenveen worden gesigneerd en geveild op het online veilingplatform MatchWornShirt. Door deelname aan de veiling steun je diverse goede doelen zoals Scoren in de Wijk, Spieren voor Spieren en de Johan Cruyff Foundation. 

Scoren in de wijk

MatchWornShirt steunt met een gedeelte van de opbrengst van de veiling Scoren in de Wijk. De projecten van Scoren in de Wijk richten zich globaal gezien op vier aandachtsgebieden: Sport, Gezondheid, Scholing en Betrokkenheid.

 

Hoe werkt de veiling

Bij de aftrap start de veiling en kun je meebieden op www.matchwornshirt.com. Na 4 dagen sluit de veiling. Meedoen is heel eenvoudig.

  1. Ga naar www.matchwornshirt.com.
  2. Maak een account.
  3. Bied op uw favoriete shirt.
  4. Het hoogste unieke bod wint het shirt.
  5. Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal, creditcard, PayPal of AfterPay.
  6. Na ontvangst betaling wordt uw shirt binnen 24 uur per koerier verzonden.