04-11-2017

Jong FC Twente heeft het thuisduel tegen ACV winnend weten af te sluiten. Het doelpunt viel in de slotfase. Het was Isaac Buckley-Ricketts die een afvallende bal binnenschoot en daarmee de zege van het elftal van Dennis Demmers veiligstelde. De tegenstander uit Assen eindigde het duel met tien man. Molema moest er in de slotminuut af na een overtreding op Sambissa. 

“Ik heb het al vaker gezegd, je hebt een opleidingselftal. Veel jonge jongens, met vandaag dan nog jongens van de eerste selectie erbij”, vertelt trainer Dennis Demmers na afloop. “De tegenstander kwam hier duidelijk voor een punt. Ze zakten erg ver terug, ze parkeerden de bus. Dat is uiteraard hun goed recht. Daar moet je dan wel doorheen zien te voetballen. Dat hebben we niet goed gedaan. Het tempo lag te laag. We bleven teveel aan een kant, waardoor zij elke keer weer in positie konden komen. We kregen alsnog wel goede mogelijkheden waaruit we konden scoren, maar maakten ze niet af. We zijn wel het gevecht aangegaan en dan is het wachten tot ie goed valt.” Met Isaac Buckley-Ricketts, Dejan Trajkovski en Nikola Gjorgjev deden er drie jongens mee van de eerste selectie. “Ze zijn heel positief, ze stelden zich heel goed op. Ze willen gewoon spelen en zijn blij dat ze minuten kunnen maken. Ze hebben het goed gedaan, dus ik ben tevreden over ze.”

Scoreverloop
’89 Isaac Buckley Ricketts (1-0)

Opstelling FC Twente: De Lange, Sambissa, Browning-Lagerfeldt, Benamar, Trajkovski, Roemeratoe, Buckley-Ricketts, Grootenhuis (’67 Vankan), Frimann, Gjorgjev (’83 Fernandes), Zerrouki (’57 Schets)

Foto’s: Ron Jonker

04-11-2017: Voetbal: Jong FC Twente v ACV: Enschede (L-R) 04-11-2017: Voetbal: Jong FC Twente v ACV: Enschede (L-R) 04-11-2017: Voetbal: Jong FC Twente v ACV: Enschede (L-R) 04-11-2017: Voetbal: Jong FC Twente v ACV: Enschede (L-R) 04-11-2017: Voetbal: Jong FC Twente v ACV: Enschede (L-R) 04-11-2017: Voetbal: Jong FC Twente v ACV: Enschede (L-R) 04-11-2017: Voetbal: Jong FC Twente v ACV: Enschede(L-R)

04-11-2017: Voetbal: Jong FC Twente v ACV: Enschede (L-R)