25-11-2017

Jong FC Twente heeft vanmiddag met 1-0 gewonnen van DVS’ 33. In Hengelo was het Buckley-Ricketts die de enige goal van de wedstrijd maakte.

Jong FC Twente dat begon met Drommel in de basis kwam na iets meer dan een halfuur op voorsprong. Dylan George kwam op snelheid langs zijn man en gaf de bal voor op Buckley-Ricketts. De huurling van Manchester City kopte de bal op fraaie wijze binnen. In de tweede helft kwam de ploeg onder leiding van Dennis Demmers meerdere malen gevaarlijk voor de goal. De tweede helft bleef echter doelpuntloos.

Trainer Dennis Demmers is blij met de overwinning, maar ziet zeker nog volop verbeterpunten voor zijn ploeg. “We hebben de tegenstander vandaag, net zoals vorige week, te lang in leven gelaten. We hebben genoeg kansen gecreëerd, maar die maken we niet af”, aldus Demmers. “We hadden ondanks dat wel voornamelijk de controle over de wedstrijd en dat is goed om te zien. Na rust komen we niet helemaal lekker uit de kleedkamer en geef je twee kansen weg, maar die scoren zij niet. Uiteindelijk denk ik wel dat het een terechte overwinning is, maar er is werk aan de winkel.”

Scoreverloop
35’ Buckley-Ricketts

Geel: Gjorgjev, Oosterwijk (Jong FC Twente)

Opstelling Jong FC Twente: Drommel, Van der Lely, Felix, Jensen, Sambissa, Zerrouki (69’ Roemeratoe), Laukart, Gjorgjev, George, Kvasina (46’ Oosterwijk), Buckley-Ricketts (46’ Trajkovski)

Foto’s: Gerrit Snippert

IMGL8978 IMGL8990 IMGL9006

IMG_6823 IMG_6853 IMG_6881 IMGL9058 IMGL9083 IMGL9113 IMGL9156 IMGL9169