18-11-2017

Jong FC Twente heeft zaterdagmiddag gelijkgespeeld tegen SV Spakenburg. Het duel bij de nummer twee van de Derde Divisie eindigde in 0-0. 

Trainer Dennis Demmers kijkt met gemengde gevoelens terug op het duel. ‘’We hebben het goed gedaan en gedisciplineerd gespeeld, dat is een compliment waard. We belonen onszelf alleen niet en dat zorgt voor een lichte teleurstelling.’’

Spakenburg moest vroeg in de tweede helft met een man minder verder na een rode kaart en juist daar zag Demmers kansen voor zijn team. “In de tweede helft kwamen we vroeg met een overtal waardoor we de wedstrijd onder controle hadden. Er kwamen ook veel kansen uit, vonden goed de combinatie, maar strandden keer op keer in de zestien meter. We maakten verkeerde keuzes waardoor we Spakenburg in de wedstrijd laten’’, liet Demmers weten.

“Spakenburg heeft een ploeg met veel jongens die een verleden hebben in het betaalde voetbal. Zij willen voor het kampioenschap gaan en wij konden hier in gedeeltes domineren. We hebben weinig weggegeven, taakgericht gespeeld en dat is positief.’’

Opstelling Jong FC Twente: Hengelman, Schmidt, Benamar (79′ Schets), Felix, Trajkovski, Roemeratoe, Buckley-Ricketts, Grootenhuis (87′ Zerrouki), Oosterwijk (46′ Frimann), Gjorgjev, Fernandes.

 

Foto’s: Theo Hartog / Spakenburg

IMG_8536 IMG_8451 IMG_8446 IMG_8426 IMG_8398