06-11-2017

De samenwerking met auto- en leasepartner Huiskes-Kokkeler is verlengd. Huiskes-Kokkeler is al tien seizoenen verbonden aan FC Twente en het partnerschap werd deze week met een nieuwe overeenkomst voor de komende vier seizoenen ondertekend.

In 2007 sloten Huiskes-Kokkeler en FC Twente de eerste overeenkomst. “De afgelopen tien jaar is Huiskes-Kokkeler altijd een trouwe partner van FC Twente geweest”, vertelt Jan van Halst. “Een partner die de club in goede en slechte tijden heeft gesteund en daar zijn wij hen zeer dankbaar voor. Huiskes-Kokkeler is een sterk merk in de regio en het is mooi dat zij als auto- en leasepartner aan FC Twente verbonden blijven.”

Marco Golbach Huiskes-Kokkeler: “Wij houden van voetbal en willen ons binden aan sterke merken in de regio. FC Twente was, is en blijft een sterk merk in de regio en dat is voor ons reden om ons partnerschap wederom te verlengen. Dankzij de businessclub en de trouwe fanbase bereiken we een aanzienlijk deel van onze doelgroep en dat maakt FC Twente een belangrijk onderdeel van onze strategie.”

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is met 5 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA personenauto’s en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente. Naast verkoop en service van auto’s bestaat Huiskes-Kokkeler uit een Universele Leasemaatschappij, Autoverhuurbedrijf, Schadeherstelbedrijf en een centrum voor Bedrijfswageninrichtingen.

Foto’s: Lars Smook

LJKS20171103-18956