05-11-2017

Met een rake kopbal zette Stefan Thesker in de eerste helft zijn ploeg naast PSV (1-1). De goal van de aanvoerder zette FC Twente goed op weg en het team leek in Eindhoven een verdiend punt te pakken. Totdat Thesker in de slotminuut de bal ongelukkig in eigen doel werkte. 

“Dit is heel zuur, ik heb hier geen woorden voor”, sprak Thesker direct na afloop van het treffen met PSV. “Met het hele team hebben we gevochten voor een punt. We komen drie keer terecht terug van een achterstand, een punt zou verdiend zijn geweest en dan verlies je op deze manier.” De bal werd vanaf links voorgezet waarna de bal via Thesker in de 90e minuut in het FC Twente-doel ging. “Ik zag Luuk de Jong richting de tweede paal lopen en dan probeer je ‘m in de laatste minuut weg te werken, dan gaat ie er in de kort hoek in.” FC Twente presenteerde zich goed in Eindhoven. “Nu heb je daar niks aan. Misschien denken we daar gedurende komende week anders over, nu overheerst het gevoel dat we niets mee hebben genomen.”

Thomas Lam

“We speelden een goede wedstrijd, alleen staan we nu met lege handen. Dat had een punt moeten zijn. Als dat niet gebeurt is dat echt zuur”, reageerde Lam na afloop. “Als je bij PSV drie keer terug komt van een achterstand, daarbij zag ons veldspel er redelijk goed en fris uit, dan was een punt terecht geweest. In het eerste kwartier na rust hadden we het lastig en geluk met een bal op de paal en lat, maar als je zo via 2-2 en 3-3 terug komt dan moet je dat over de streep trekken, dat is nu heel frustrerend.”

 

Banner_MotM

Foto’s: Gerrit Snippert

IMG_5462 IMG_5603 IMG_5726