14-10-2017

In de winterstop vorig jaar kwam Oussama Assaidi naar FC Twente. Nadat hij zijn debuut tegen PEC Zwolle opluisterde met een prachtig doelpunt, hield blessureleed hem de rest van die tweede seizoenshelft voornamelijk aan de kant. Maar nu is hij fit en laat hij de laatste weken zien van grote waarde te zijn voor de ploeg. In aanloop naar de uitwedstrijd tegen Willem II sprak FC Twente met de vleugelaanvaller.

“Ik kwam bij FC Twente met een grote achterstand en dat is moeilijk in te halen als je zo lang niet gespeeld heb”, vertelt Assaidi in gesprek met FC Twente TV. “Daarbij ben ik ook nog tegen blessures aan  gelopen. De trainer heeft altijd vertrouwen in mij gehouden, vanaf dag 1. Daar moet ik hem complimenten voor geven en ik hoop dat ik dat nu kan uitbetalen en deze lijn van de laatste wedstrijden door kan trekken.” Assaidi voelt zich thuis in het shirt van FC Twente. “FC Twente is een grote club, nog steeds. Als je kijkt hoeveel fans er elke week komen, of het nu goed of slecht gaat, iedereen is jaloers op FC Twente qua toeschouwers die er komen. Mooi om voor deze club te mogen voetballen.”

Bekijk in onderstaande videoplayer het interview met Oussama Assaidi