02-10-2017

Komende week verblijven een aantal FC Twente-spelers bij de nationale (jeugd)selectie. Een overzicht van de Twentse internationals.

 

Thomas Lam – Finland
Voor Finland staan er komende week twee EK-kwalificatieduels op het programma. Vrijdag 6 oktober speelt Lam met Finland de uitwedstrijd tegen Kroatië en maandag 9 oktober wacht de thuiswedstrijd tegen Turkije.

Joël Drommel – Jong Oranje
Joel Drommel speelt komende week met Jong Oranje de EK-kwalificatieduels met Letland en Oekraïne. Jong Oranje speelt vrijdag 6 oktober om 18.00 uur in Doetinchem tegen Letland. Vier dagen later speelt de ploeg in Kiev tegen Oekraïne.

Nikola Gjorgjev – Macedonië
Vrijdag 6 oktober staat voor Macedonië de eerste EK-kwalificatiewedstrijd van deze interlandperiode op het programma. Gjorgjev speelt met Macedonië in Rome tegen Italië. Maandag 9 oktober speelt Macedonië in eigen land tegen Liechtenstein.

Richard en Fredrik Jensen – Jong Finland 
Jong Finland speelt komende week EK-kwalificatieduels tegen Polen (vrijdag 6 oktober) en Denemarken (dinsdag 10 oktober). Fredrik Jensen staat tevens op de stand-by lijst van de nationale selectie.

Marko Kvasina – Jong Oostenrijk
Jong Oostenrijk speelt komende week twee EK-kwalificatiewedstrijden: tegen Rusland (vrijdag 6 oktober) en Armenië (dinsdag 10 oktober).

Isaac Buckley-Ricketts – Engeland onder 20
Engeland onder 20 speelt komende week twee oefeninterlands. Donderdag 5 oktober speelt Buckley-Ricketts met Engeland tegen de leeftijdsgenoten van Italië en dinsdag 10 oktober treft de ploeg in eigen land Tsjechië.

Hidde ter Avest & Jeffrey de Lange  – Oranje onder 20
Hidde ter Avest en Jeffrey De Lange zijn opgenomen in de selectie van Oranje onder 20. Het team oefent op donderdag 5 oktober in Hardenberg tegen Duitsland. Vier dagen later speelt de ploeg in en tegen Polen.

Lukas Browning Lagerfeldt – Zweden onder 19
Jong FC Twente-speler Lukas Browning Lagerfeldt speelt met Zweden onder 19 een EK-kwalificatietoernooi.