11-10-2017

FC Twente introduceert dit seizoen nieuwe groepsarrangementen voor grote en kleine groepen naast de al bestaande Verenigingsactie. Het gaat hierbij om de Scholenactie, het Teamuitje en het Tukker arrangement. Drie nieuwe arrangementen om samen met je klas, team of vrienden een wedstrijd in de sfeervolle Grolsch Veste te bezoeken. 

Scholenactie (vanaf 50 personen)
Samen met leerlingen van jouw school een thuiswedstrijd van FC Twente bezoeken? Dat kan!

De Scholenactie geldt vanaf 50 personen voor een bedrag van €15,- per deelnemer. Hier krijg je per 10 personen een Derbystar bal voor terug en daar bovenop nog eens €2,- per deelnemer voor in de schoolkas. Kom met een grote groep, verdien zoveel mogelijk ballen en geld en proef de sfeer in De Grolsch Veste.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan hier voor meer informatie en neem vrijblijvend contact op met FC Twente.

Teamuitje (vanaf 10 personen)
Is het weer tijd voor een leuk teamuitje?

FC Twente biedt het arrangement Teamuitje aan voor een groep van 10 tot 50 personen. Woon een thuiswedstrijd samen met jouw team bij en geniet samen van de gezelligheid in De Grolsch Veste.

Kijk hier voor meer informatie over de bijbehorende kortingen en neem contact op met FC Twente om binnenkort in De Grolsch Veste te zitten.

Tukker arrangement (vanaf 10 personen)
De naam zegt het al: een arrangement voor de Tukkers!

Kom met een groep vanaf 10 personen en bekijk een thuiswedstrijd naar keuze van FC Twente. Natuurlijk zijn niet-Tukkers ook van harte welkom en biedt het jou de perfecte gelegenheid om aan hen De Grolsch Veste te introduceren.

Check hier meer informatie over de inbegrepen korting en de wijze van aanmelden.

Verenigingsactie (vanaf 50 personen)
Kom met leden van jouw vereniging naar een thuiswedstrijd van FC Twente voor slechts €15,- per deelnemer.

Net als bij de Scholenactie ontvang jij per deelnemer €2,- terug voor in de clubkas en per 10 deelnemers een Derbystar bal. Daarnaast kun jij ook gewoon niet-leden meenemen en krijgt iedereen een gratis FC Twente ClubCard aangeboden.

Klik hier om meer informatie te zien en jouw vereniging in te schrijven.