10-10-2017

Marko Kvasina was vanmiddag trefzeker voor Jong Oostenrijk. De spits begon in de basis bij het Oostenrijkse jeugdteam en scoorde twee keer in de uitwedstrijd tegen Jong Armenië (0-5).  Kvasina opende de score tijden het EK-kwalificatieduel en zorgde kort voor tijd ook voor de vijfde Oostenrijkse goal. 

Joel Drommel kwam niet in actie met Jong Oranje. De doelman bleef de hele wedstrijd op de bank tijdens het uitduel bij Jong Oekraïne (1-1).

Fredrik Jensen en Richard Jensen begonnen in de basis bij Jong Finland, dat het in eigen land opnam tegen Jong Denemarken. De gasten waren trefzeker en wonnen het EK-kwalificatieduel met 0-5.

Isaac Buckley-Ricketts kwam vanmiddag in actie bij Engeland onder 20. Buckley-Ricketts  kwam na een uur spelen als invaller in het veld, de Engelsen wonnen overtuigend met 4-0 van Tsjechië.

Lukas Browning nam deze week met Zweden Onder 19 deel aan een EK-kwalificatietoernooi. Dinsdag stond het laatste groepsduel op het programma, tegen Italië. Het duel ging met 2-3 verloren.