07-10-2017

Het beloftenteam heeft zaterdagmiddag het uitduel bij Magreb ’90 gewonnen. In een regenachtig Utrecht won de ploeg van Dennis Demmers met 0-1. De Twentse treffer kwam in de tweede helft op naam van Ryan Trotman.

“Het waren vandaag moeilijke omstandigheden”, vertelt trainer Dennis Demmers na afloop. “Het veld was heel zacht, het regende en er was veel wind. Daardoor werd het een beetje een vechtwedstrijd.”
“De eerste helft domineerden we. We kregen goede kansen, maar verzuimden, niet voor het eerst dit seizoen, te scoren. In de tweede helft kom je dan op 0-1 en moet je doorgaan. Vervolgens kregen zij en wij wat kansen en werd het echt vechtvoetbal. We wilden het voetballend oplossen, een overtal situatie creëren, maar vaak mislukte de eindpass. De jongens hebben zich vandaag goed geweerd. We waren met een heel jong elftal, op Nick Hengelman na waren alle spelers van Jong FC Twente. We hebben voor elke meter gestreden, een goede teamprestatie.”

Magreb ’90 – Jong FC Twente: 0-1 (0-0)

Scoreverloop 
’51 Trotman

Opstelling Jong FCTwente: Hengelman, Blesgraaf, Benamar, Felix, Sambissa, Grootenhuis, Fernandes (’83 Zinga), Koorman, Schets (’90 Van de Schepop), Zerrouki, Trotman (’67 Schmidt)