29-09-2017

Keeperstrainer Eric Weghorst wordt geopereerd aan zijn voet en is daardoor enige tijd uit de roulatie. Sander Boschker neemt zijn taken bij de eerste selectie de komende tijd over.

“Zo kan Eric zich volledig richten op zijn revalidatie”, legt Jan van Halst uit. “Sanders werkzaamheden voor de beloften en de bovenbouw worden tijdelijk overgenomen door zijn collega-keeperstrainers.”

Jeroen Wotte teammanager, Annemarie Fhij coördinator spelersbegeleiding
Daarnaast gaat de huidige teammanager Annemarie Fhij zich meer richten op de spelersbegeleiding binnen het voetbalbedrijf. Van Halst: “Annemarie gaat invulling geven aan de vacante functie ‘coördinator spelersbegeleiding’. Zo kunnen we ook op dat vlak de noodzakelijke professionaliseringsslag maken.” Jeroen Wotte neemt haar taken als teammanager over. “Jeroen kent de voetbalwereld als geen ander en we hebben er alle vertrouwen in dat hij deze rol goed in gaat vullen.”