29-09-2017

Met een fantastische binnengeschoten vrije trap zorgde Danny Holla vrijdagavond voor de 2-1 zege op Heracles Almelo. De invaller ging een kwartier voor tijd achter de bal staan en liet doelman Castro kansloos.

“Dit hadden we zo nodig”, reageerde Holla na afloop. “We beginnen goed aan de wedstrijd, krijgen twee a drie goede kansen en die moet je net als tegen Utrecht afmaken. Dan gooi je de wedstrijd op slot. Dat doen we niet en zie je dat het in de tweede helft lastig wordt. We komen slap uit de kleedkamer en je had het gevoel dat Heracles de wedstrijd overnam. Dan heb je zulke momenten nodig om terug in de wedstrijd te komen”, verwijst Holla naar zijn vrije trap. “Dat vertrouwen moet je dan hebben. Dit had iedereen nodig. We zitten in een moeilijke fase en dan zijn dit soort momenten heerlijk. Winst was zo belangrijk, ook voor de supporters. We staan nu op zes punten vanaf nu moeten we gewoon doorpakken.”

 

Banner_MotM

 

AVE_3613 AVE_3618 AVE_3620