08-09-2017

Vrijdagavond de topper tegen Ajax. Al vroeg in het seizoen kan door één van de ploegen een voorsprong worden genomen op een concurrent en daarmee terugkijken op een prima start van de Eredivisie Vrouwen. Sabrine Ellouzi verwacht dan ook een spannend duel, dat met een voetbalfeestje een mooie voetbalavond zal worden.

“Lekker getraind”
Na het goede begin van de competitie met de 0-3 zege op PEC Zwolle, kon de focus gelijk op Ajax. Sabrine Ellouzi denkt dat de ploeg er klaar voor is. “We hebben lekker getraind. Iedereen is geconcentreerd en er wordt hard gewerkt. We zijn goed gestart en willen dit nog mooier maken met een overwinning op Ajax. De sfeer tijdens de training is top. We trainen nu twee weken volledig met de gehele selectie getraind en dat zal denk ik vrijdag ook zijn vruchten afwerpen. We hebben dit seizoen een groep die bestaat uit een mooie mix met spelers die al de nodige ervaring hebben opgedaan en daarnaast ook veel jonge talenten. We kunnen als team alleen nog maar groeien. Het zou mooi zijn als we zo vroeg in het seizoen al een prestatie van formaat neer kunnen zetten.”

“Zal spannend duel worden”
Nadat Ajax voor het eerst FC Twente vorig jaar te slim af was en de betere ploeg bleek te zijn, is er nu gelijk de kans om een goed resultaat neer te zetten. Sabrine Ellouzi denkt dat het een leuke wedstrijd wordt. “Iedereen heeft er veel zin in. Vorig seizoen telt niet meer, alles en iedereen is weer vanaf nul begonnen. Het zal een spannend duel worden met twee ploegen die willen voetballen. Wij gaan altijd uit van onze eigen kracht en mogelijkheden en kunnen daarmee vol voor een goed resultaat gaan. We hebben deze week goed gewerkt en kijken in ieder geval met een goed gevoel en veel vertrouwen naar het duel uit.”

FC Twente – Ajax wordt op vrijdag 8 september om 19.30 uur gespeeld op Sportpark Slangenbeek in Hengelo, bij ATC ’65. Alle info over toegangsprijzen vind je hier.