04-09-2017

Deze week verblijven een aantal FC Twente-spelers bij de nationale (jeugd)selectie. Een overzicht van de Twentse internationals die maandag 4 september in actie kwamen.

Marko Kvasina – Jong Oostenrijk
Na de vriendschappelijke interland tegen Jong Finland, speelde Kvasina maandag met Jong Oostenrijk tegen Jong Kroatië. De wedstrijd eindigde onbeslist (1-1). Kvasina kwam na 66 minuten in het veld.

Isaac Buckley-Ricketts – Engeland onder 20
Buckley-Ricketts versloeg met Engeland eerder in de interlandweek Oranje onder 20 (3-0) en maandag stond een oefeninterland in en tegen Zwitserland op het programma (0-0). Buckley-Ricketts begon op de bank en kwam na een uur spelen in het veld.

Dejan Trajkovski –  Slovenië
Slovenië speelde maandagavond in eigen land de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Litouwen (4-0). Trajkovski, die dit weekend aan de selectie werd toegevoegd, kwam niet in actie.

Jeffrey de Lange – Oranje onder 20
Maandagmiddag speelde Jeffrey de Lange in Rijnsburg met het Nederlands beloftenelftal een oefeninterland tegen Portugal. De Lange stond aan de aftrap en hield zijn doel schoon, Oranje won met 1-0.

Lukas Browning Lagerfeldt – Zweden onder 18
Jong FC Twente-speler Lukas Browning Lagerfeldt speelde met Zweden onder 18 een vierlandentoernooi. Na 4-2 nederlaag geleden tegen Denemarken, werd zaterdag met dezelfde cijfers verloren van Noorwegen. Browning Lagerfeldt scoorde eenmaal.

Programma dinsdag 5 september

Joël Drommel – Jong Oranje
Dinsdag wacht in Glasgow een EK-kwalificatieduel tegen Jong Schotland.

Fredrik Jensen & Thomas Lam– Finland
Dinsdag speelt Finland de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Kosovo.

Nikola Gjorgjev – Macedonië
Dinsdag speelt Macedonië in eigen land tegen Albanië.

Richard Jensen – Jong Finland
Jong Finland speelt dinsdag tegen Faeröer Eilanden