09-09-2017

Jong FC Twente speelde zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen VVOG.  Ondanks het goede spel verloren de Twentse beloften in Harderwijk met 1-0.

De thuisploeg zocht de eerste tien minuten van de wedstrijd de fysieke duels op. Jong FC Twente wist deze fase goed door te komen en creëerde zelf prima kansen op de openingstreffer. De ploeg van trainer Dennis Demmers beloonde zichzelf niet en kreeg vervolgens de deksel op de neus. Ruim vijf minuten na rust scoorde VVOG wel (1-0). “We speelden heel dominant, maar kwamen elke niet verder dan de ‘zestien’, daar hield het op”, blikte Demmers terug. “We hebben een aantal goede kansen gecreëerd, maar beloonden onszelf niet.”

Voor Jong FC Twente was het duel bij VVOG vergelijkbaar als vorige week tegen Quick Boys (2-0). “Het was een kopie van dat duel. We lieten het na de tegenstander af te straffen, daar slaagden zij wel in en dan loop je achter de feiten aan. VVOG speelde voor het resultaat en dan zie je hun ervaring in de ploeg.”

 

VVOG – Jong FC Twente 1-0 (0-0)

Scoreverloop
52′ Biya 1-0

Opstelling Jong FC Twente: De Lange, Roemeratoe, Browning, Felix, Sambissa (88′ Blesgraaf), Grootenhuis, Schmidt, Vankan, Schets (77′ Zerrouki), Frimann, Fernandes (68′ Zinga).