04-09-2017

Bij alle thuiswedstrijden van FC Twente Vrouwen vervullen enthousiaste kinderen met de Kidssupport een mooie rol.  Hand-in-hand met de speelsters het veld op lopen of als ballenkid bij de wedstrijd, dat kan! Meld je nu met je club voor het seizoen 2017-2018 en beleef FC Twente Vrouwen van dichtbij.

FC Twente Vrouwen speelt haar thuiswedstrijden Op Sportpark Slangenbeek bij ATC ’65 in Hengelo. Kijk hieronder naar de mogelijkheden en de data van de wedstrijden en meld je aan door een e-mail te sturen naar vrouwenvoetbal@fctwente.nl o.v.v Kidssupport. De invulling wordt per wedstrijd gedaan door één club. Je kunt je dus alleen opgeven met het gevraagde aantal kinderen. Dat kan met meiden, jongens, voetballers, vriendinnen of alles door elkaar. Op basis van de aanmeldingen wordt een indeling gemaakt.

Ballenkids

Tijdens de wedstrijd van FC Twente Vrouwen zijn jullie als team verantwoordelijk voor de wedstrijdbal. Jullie taak is om de bal zo snel mogelijk weer bij de speelsters te bezorgen en vervolgens weer klaar staan om de volgende op te vangen: oftewel ballenmeisje- of jongen zijn is een serieuze bezigheid. In totaal hebben we minimaal 8 en maximaal 12 ballenkids nodig voor de wedstrijden. Om ballenmeisje- of jongen te worden moet je uitkomen voor een O15 team of hoger.

Hand-in-hand

Aan de hand van de speelsters van FC Twente Vrouwen of de tegenstander kom je het veld op terwijl ‘You’ll Never Walk Alone’ uit de speakers klinkt. Uiteraard draag je hierbij het tenue van FC Twente of het tenue van de tegenstander. Jij kan je hiervoor opgeven met 11 of met 22 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar.

Mascotte

Tot slot hebben we elke thuiswedstrijd van FC Twente Vrouwen een mascotte. De mascotte mag met de scheidsrechter mee het veld op en draagt bovendien de wedstrijdbal. Voordat de wedstrijd begint wordt de mascotte enkele vragen gesteld door de wedstrijdspeaker. De maximale leeftijd voor een mascotte is 12 jaar.

Thuiswedstrijden

Na deze duels volgen de play-offs wedstrijden.

Vrijdag 08-09FC Twente – AjaxATC ’6519.30 uur
Vrijdag 29-09FC Twente – sc HeerenveenATC ’6519.30 uur 
Vrijdag 27-10FC Twente – Achilles ’12ATC ’6519.30 uur
Vrijdag 03-11FC Twente – vv AlkmaarATC ’6519.30 uur
Vrijdag 01-12FC Twente – PEC ZwolleATC ’6519.30 uur
Vrijdag 15-12FC Twente – Excelsior BarendrechtATC ’6519.30 uur
Vrijdag 02-02FC Twente – PSVATC ’6519.30 uur
Vrijdag 16-02FC Twente – ADO Den HaagATC ’6519.30 uur