28-09-2017

Wie heeft het ‘Hardste schot van Twente’? Om daar achter te komen organiseerden Yalp en FC Twente afgelopen drie weken een competitie op de digitale voetbalmuren in Twente, de welbekende Sutu’s. Honderden jongeren tussen de 12 en 17 jaar namen deel  aan de competitie op de permanente voetbalmuren in wijken in Enschede, Hengelo en Borne en claimden hun score in de speciale app die Yalp heeft ontwikkeld. 

Vrijdagavond, in de rust van de wedstrijd van de wedstrijd tegen Heracles Almelo, worden de winnaars op het veld verwelkomd bij stadionspeaker Jan Bruins en krijgen zij hun prijs overhandigd. Wil jij nog kans maken? Dat kan. Vrijdagavond vanaf 19.00 uur staat een mobiele digitale voetbalmuur opgesteld bij De Grolsch Veste (aan de spoorzijde) en kun je nog een poging wagen.

Meer informatie

 


Logo_YalpLogo_HengeloLogo_SidW