04-09-2017

Welke jongere heeft het ‘Hardste schot van Twente’? Om daar achter te komen organiseren Yalp en FC Twente een competitie op de digitale voetbalmuren in Twente! Heb jij het ‘hardste schot van Twente’? Dan word je gehuldigd op de middenstip bij FC Twente – Heracles!

We trappen deze zoektocht naar het ‘Hardste schot van Twente’ letterlijk af op woensdag 6 september om 16.00 uur bij de voetbalmuur voor het FBK Stadion in Hengelo. Naast het Trainingscentrum van FC Twente kan iedereen tussen 12 en 17 jaar gratis meedoen. Daarnaast leer je van één van de trainers van FC Twente hoe je het hardste op de muur kunt schieten. Bij de kick-off kun je onder begeleiding spelen en zijn er extra sets met kaarten te winnen voor verschillende leeftijdscategorieën.

Wil je verzekerd zijn van deelname aanstaande woensdag? Meld je dan vooraf aan via het inschrijfformulier op onze website.

button_aanmelden