07-09-2017

Kampioenen op bezoek bij kampioenen, onder dat motto heeft FC Twente Vrouwen in samenwerking met Hengelo Sport schoolsportkampioen De Schothorst voor FC Twente Vrouwen – Ajax Vrouwen uitgenodigd.Vrijdag staan in dit eerste thuisduel van het nieuwe seizoen liefst 8 speelsters op het veld die onlangs met Oranje Vrouwen Europees Kampioen zijn geworden. Deze acht worden voor de wedstrijd in het zonnetje gezet. 

Donderdagmiddag namen leerlingen van groep 8 de kaarten in ontvangst. Tachtig leerlingen, ouders en leerkrachten van de schoolsportkampioen trappen met het bezoeken van deze topper het schooljaar sportief af en kunnen de EK kampioenen niet alleen zien spelen maar ook na afloop op de foto en handtekeningen scoren. Er is nog meer te beleven rondom de wedstrijd. Meer info over het voetbalfeestje is hier te lezen. 

 

des