19-09-2017

Op vrijdag 29 september staat de wedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. De aftrap is om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 17,50 en te verkrijgen via kaartverkoop.fctwente.nl en in de Fanstore.  Per (Seizoen)Clubcard (of als lid van de Kidsclub of Young Reds) kunnen er 4 kaarten worden afgenomen.
Voorafgaand aan deze wedstrijd is het mogelijk om onbeperkt spareribs te komen eten voor € 17,50 in ons stadion.  Ga naar fctwente.nl/supportersrestaurant voor meer info en om te reserveren. 

Geen ClubCard? Geen probleem!

Heb je geen Clubcard? Vraag dan via onderstaande knop eenvoudig een gratis Clubcard aan en ontvang binnen enkele werkdagen de inloggegevens om kaarten te bestellen voor de wedstrijd.

button_bestel_direct_online_kaartenbutton_bestel_vraag_een_gratis_CC_aan_zonderCC

Prijzen en plattegrond

Jeugd t/m 16 jaar en 65+ kan vanaf € 17,50* een toegangskaart kopen. Leden van de Kidsclub en Young Reds betalen € 10,- (ouders, familie en/of vrienden die geen lid zijn betalen het normale tarief) in bepaalde vakken.

Klik op de afbeelding voor een vergrote versie.

Plattegrond_A_580

 

Onbeperkt Spareribs Buffet

Voorafgaand aan deze wedstrijd is het mogelijk om onbeperkt spareribs te komen eten in ons stadion. De aanvangstijd voor het buffet is 18:30. Mocht je willen genieten van het onbeperkt spareribs menu, dat kan voor €17,50. Het menu voorafgaand aan FC Twente – Heracles:

  • Onbeperkt Spareribs
  • Bijpassende gerechten en sauzen
  • Grolsch beugel bij binnenkomst

Reserveren