24-09-2017

Zondagmiddag speelde FC Twente de uitwedstrijd tegen FC Groningen, na een 0-0 ruststand scoorde de thuisploeg na vijf minuten in de tweede helft de 1-0.

“Het zag er in de eerste helft van onze kant wel gevaarlijk uit. We kregen mogelijkheden, maar we kwamen niet tot grote kansen”, keek Hidde ter Avest na afloop terug op het duel in Groningen. “Het was net iets te weinig vandaag. De eerste helft hadden we goed onder controle, maar na rust ging het minder. Aan het eind van de wedstrijd kwamen we wel terug en werden we gevaarlijker, maar dat was niet genoeg. Adnane kreeg nog een goede kansen, dan moet je net wat meer geluk hebben. We hadden de zaakjes goed op orde, maar uiteindelijk moet je tot kansen komen en scoren. We weten dat we beter kunnen. We willen het niveau van de wedstrijd tegen FC Utrecht weer halen, van daaruit moeten we verder werken.”

Foto’s: Frank Hillen

 

Banner nieuw