02-09-2017

FC Twente Vrouwen is de Eredivisie Vrouwen met een ruime 0-3 uitzege gestart. Jassina Blom en Joëlle Smits luisterden hun debuut op met een treffer waarna Ellen Jansen de derde van de avond scoorde. Ook Nicky Evrard, Myrthe Moorrees, Andrine Tomter, Kika van Es en Ashleigh Weerden speelden vrijdagavond het eerste officiële duel voor FC Twente Vrouwen. 

Volgende week vrijdag 8 september staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Regerend landskampioen Ajax komt dan op bezoek. Het duel begint om 19.30 uur en wordt gespeeld op Sportpark Slangenbeek in Hengelo. Info over tickets vind je hier.

Scoreverloop PEC Zwolle – FC Twente 0-3 (0-2)
38′ 0-1  Blom
58’0-2  Smits
65′ 0-3  Ellen Jansen

Opstelling
Evrard, Tomter, Moorrees, van Es, Roetgering (70′ Weerden), Blom, Spitse, R. Jansen (77′ Van den Goorbergh), Ellouzi, E. Jansen, Smits (61′ B. Jansen).