29-09-2017

De derby was net twee minuten oud toen Fredrik Jensen voor de openingstreffer zorgde. “Wel pijn in mijn ribben nu, dus moet maar niet teveel lachen.”

De Fin kwam bij zijn goals in aanraking met keeper Castro. “Zijn knie kreeg ik in mijn ribben. Die doen wel pijn nu. Ik moet maar niet teveel lachen”, zei Jensen, waarbij hij een kleine glimlach niet kon onderdrukken. “Die goal liet wel zien dat we vanaf het eerste moment lieten zien dat we wilden winnen. Luciano en ik gingen allebei op wilskracht voor die bal.”

“Een derby blijft een derby”, vervolgt de doelpuntenmaker. “Als je die wint is het helemaal top. Je voelt altijd wel wat spanning tussen beide ploegen. Mooi dat we de drie punten hier houden. Kan me trouwens niet herinneren dat ik ooit de derby heb verloren.”

 

Foto’s: Anja Veurink

 

AVE_3510 FC Twente v Heracles Almelo

 

Banner_MotM