31-08-2017

Luciano Slagveer maakt de overstap naar FC Twente. De 23-jarige aanvaller wordt tot aan het eind van het seizoen gehuurd van KSC Lokeren.

Luciano Slagveer: “Ik ben blij met deze overgang naar FC Twente. Een mooie club, met een topstadion en luidruchtige supporters. Daar krijg ik een warm gevoel bij. Begin deze zomer heb ik de stap gemaakt naar Lokeren, maar in de eerste maanden is het in België niet geworden wat ik ervan had verwacht. Na de trainerswissel zou ik minder kans maken om te spelen en dat hoop ik hier bij FC Twente wel te realiseren. Ik wil mijzelf hier bewijzen en presteren met het elftal.”

Jan van Halst: “Luciano is een buitenspeler die in de Eredivisie heeft laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken. Eind vorig seizoen zijn we ook met hem bezig geweest, maar toen bleek hij niet haalbaar. Mooi dat het nu alsnog gelukt is.”

Over Luciano Slagveer
Luciano Slagveer speelde in de jeugd voor FC Emmen/sc Heerenveen en maakte begin 2013 zijn Eredivisie debuut voor sc Heerenveen. Slagveer kwam tot 136 officiële wedstrijden voor de Friese club en scoorde daarin 25 doelpunten. Begin deze zomer maakte Slagveer de overstap naar KSC Lokeren. Bij de Belgische club speelde Slagveer in de eerste weken van het nieuwe seizoen drie wedstrijden.

 

Foto’s: Frank Hillen

3 4 12