02-08-2017

Nikola Gjorgjev keek na afloop van het treffen met Espanyol redelijk tevreden terug op de wedstrijd. “Gaat steeds een stukje beter.”

“Ik denk dat we vanavond goed hebben gespeeld”, analyseerde Gjorgjev. “Opbouwend was het vandaag beter dan in de afgelopen wedstrijden. We lieten een aantal goede combinaties zien, waaruit ook kansen ontstonden. In de eerste fase van de voorbereiding ging het erom de defensie te organiseren en de ploeg goed te hebben staan. Nu zijn we bezig de volgende stap te zetten en met name te werken aan de opbouw en de voortzetting. De laatste stap is meer zelfvertrouwen kweken en de kansen die we krijgen ook omzetten in doelpunten. Als ploeg gaat het elke wedstrijd een stukje beter.”

Ook persoonlijk voelt Gjorgjev zich op zijn plek. “Ik ben heel goed opgevangen door de groep en voel me al helemaal thuis bij de club. Daarbij helpt het natuurlijk dat er met Marko Kvasina, Dejan Trajkovski en Haris Vučkić nog andere spelers bij de club zijn die een vergelijkbare taal spreken.”

Foto’s: Ron Jonker & Bas Everhard

GjorgjevGjordjev